logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Във връзка с дългогодишното сътрудничество със СУ ”Св.Климент Охридски”, на работно посещение в детската градина бяха студенти от специалност Начална училищна педагогика с преподаване на немски език, ръководени от доц.В.Гюрова. Бъдещите педагози наблюдаваха учебна и игрова ситуация в Подготвителен клас и Подготвителна група. Студентите обмениха мнения и идеи с учителките по немски език на проведения семинар. Доц. Гюрова заяви своето задоволство от чуждоезиковото обучение в детската градина. Тя сподели иновационни методи на обучение от педагогическата практика в Германия.

 

С учителите се проведе и семинар относно детската агресия. Доц. Пенев, разясни основната концепция на проекта „Социокултурни характеристики на педагогическата среда”, чиито партньори са педагозите от детската градина. Набелязаха се конкретни мероприятия за този формат. За съдействие бяха помолени и родителите, които попълниха анкетни карти. Съвместните мероприятия с преподаватели и студенти от Софийския университет способстват за повишаване професионалните качества на педагозите и качеството на педагогическата практика в детската градина.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм