logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

От началото на учебната година чипсът и колата бяха прогонени от училищните лавки. Дали това обаче допринася за промяна режима на хранене на учениците към по-добро и какво мислят потърпевшите от това нововъведение - децата?

 

На дискусия за балансираното и здравословно хранене в училищата президентът на република България покани в президентството ученици от столични училища. Единадесетокласниците от гимназия „Ерих Кестнер” бяха сред най-въодушевените участници в обсъждането. В него участваха още Английската и Френска гимназии и Спортното училище, както и специалисти в областта на храненето като главния готвач на президента и на грандхотел София и президент на Евро-Ток България – Жоро Иванов. В 11. клас вече има три кандидатки за участие в комисията от ученици, която ще изработи предложения за подобряване на храната в училищните столове и ще ги представи на РИОКОЗ.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм