logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

С нови приятелства, много впечатления и весели преживявания приключи гостуването у нас на учениците от 6 клас на Немското училище в Солун.

 

"Не само връзките между българските и гръцките деца укрепнаха, но бе заздравена и общността на нашите деца като клас”, смята Карин Фриш, придружаваща гръцката група преподавателка. Тя и колегата и, Свен Трауман, който бе за пръв път в България са най-силно впечатлени от Боянската църква, с нейната необичайна архитектура и местоположение, а за децата най-голямо бе удоволствието от ледената пързалка в центъра на София. Всички са очаровани и от старините в Пловдив. „Организацията беше перфектна, а вашите ученици са много добри и открити деца”, сподели Свен Трауман преди раздялата, която за децата бе особено трудна. Те очакват с нетърпение новите си приятели на гости в Гърция в началото на лятото.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм