logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Как се съставя приказка с компютър, така че да се постигнат целите на урока, а децата да работят с удоволствие и да имат възможност да вмъкнат в текста и личните си впечатления? Методът „Иглика” и неговото приложение, софтуерният пакет „Играчки - закачки”, дават отговор не само на този въпрос. Оригиналният продукт на дългогодишната начална педагожка, Иглика Ангелова, предлага нова цялостна представа за целите на училищното образование и начина за оценка на постигнатите резултати. Той е създаден от безсилието на авторката да се справи с един многоезичен клас със съществуващите педагогически методи. По него госпожа Ангелова работи успешно в софийското 49-то училище „Бенито Хуарес”, а вече и много други педагози по всички предмети и в цяла България.

 

Курсът за обучение на преподавателите се предлага от Тракийския Университет в Стара Загора, издател на оригиналния продукт.

 

По него са обучени вече екипи от около 50 училища от страната. Нашите учители, които се запознаха с новаторския метод на Иглика Ангелова в междусрочната ваканция, го посрещнаха с въодушевление. Курсът по квалификация на учителите се финансира в рамките на средствата за квалификация на МОН. Годишният абонамент, включващ пакет от 7 заглавия и актуалните за годината публикации струва 150лв.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм