logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Хайделберг би бил подходящо място, където нашите абитуриенти могат да продължат образованието си, стана ясно на срещата на учениците от 12 и част от 11 клас с Мартина Григорова, самата тя студентка в германския университетски град. Голямо значение в специалност Германистика се отдава на умението да се синтезира и презентира информация, нещо, което нашите гимназисти учат тук. Мартина запозна любопитните ученици също с начина на водене на културен диалог между студентите в Хайделберг и с предпоставките и изискванията за успешно следване в Германия.

 

Проектът на бившата абитуриентка от специализираните паралелки на немската гимназия „Гълъбов” е насочен към консултация на български кандидат-студенти за германски висши учебни заведения. Срещата с Мартина Григорова бе втората, след представянето на университет „Виадрина”, по програмата за консултация на бъдещите кандидат-студенти от немска гимназия „Ерих Кестнер”.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм