logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Със стартиране на учебната 2006/2007 година от началото на месец септември 2006 г. в Частни Немски Училища "Ерих Кестнер" текат усилени консултации, индивидуални и групови занимания, вътрешно училищни проверки за включване на многото новозаписани ученици в съответните нива и групи. Установяват се входни нива за всички ученици, разясняват се изисквания на системата за домашни работи, проверката на знания и елементите на оценяване. Напомнят изискванията за спазване Правилника на вътрешен ред, дисциплината в часовете и междучасията, между личностните контакти и взаимоотношения.

 

Всичко това се извършва с цел очертаване на ясна картина на моментно състояние и набелязване на мерки за цялостно подобряване на учебния процес. Тази картина е необходима за конкретна информация на родителската общност на предстоящата първа среща, която се провежда в последния петък на септември.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм