logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Готови за Деня на отворените врати са всички работни групи, които участват в тазгодишната Проектна седмица на ЧНГ „Ерих Кестнер“. В понеделник, 20 март, те ще представят пред своите родители и гости проектите, по които работиха през изминалите дни.

  • 16.03.2023
  • 16.03.2023
  • 16.03.2023
  • 16.03.2023

Последния ден, който имат за подготовка, учениците отделиха за изчистване на детайли и репетиции на презентациите.

Първа група успя да интегрира данните, които събра чрез анкета, след което анализира информацията, презентира и нанесе финални корекции по представянето на проекта си.

Учениците от втора група на свой ред решиха да опростят терминологичния изказ, който изисква темата им, за да я направят по-достъпна и интересна за аудиторията. Остана им време и за последно презентиране преди големия ден.

Трета група също затвърди презентационните си умения и обсъди опорните точки, на които ще наблегне в представянето си в понеделник.

Четвърта група пък успя да интегрира заснето от тях видео в презентацията си и също да направи последна репетиция.

Добре подготвени, мотивирани и леко приповдигнати преди Деня на отворените врати, учениците от работните групи отделиха уикенда за почивка и събиране на сили за едно перфектно представяне в понеделник.

Очакваме Ви!

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм