logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

"Да спасим национален парк Пирин" е темата на видеото, с което десетокласниците от ЧНГ „Ерих Кестнер“ взеха участие в Ученическия конкурс на Федералната централа за политическо образование 2018.

  • 11.12.2018

Възпитаниците ни бяха специално допуснати до надпреварата, която се организира единствено за немските ученици. Заслугата да бъде направено подобно изключение от страна на организаторите е на директора на гимназията г-жа Лидия Василева. По време на обучение в германския град Майсен тя успя да убеди колегите си, че ЧНГ „Ерих Кестнер“ има място сред участниците в конкурса.

Десетокласниците приеха дадената им възможност с ентусиазъм и изготвиха видео в категория „Актуална политика“. Проектната работа бе ръководена от г-н Каснер - консултант-координатор за немски език в България. Най-активни в заснемането на видеото бяха Калина, Борис, Олег, Йоана Сталянова, Матиас, Антон и Кристиян, които успяха да пресъздадат по най-добрия начин работата на целия 10. клас по проекта. Крайното класиране на участниците ще бъде известно в края на месец януари.

Вижте крайния резултат ТУК.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм