logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

От 16 до 18 ноември 2018 г.  директорът на ЧНГ „Ерих Кестнер“ госпожа Лидия Василева взе участие в Националната конференция „Училище за бъдеще“. Форумът бе насочен към директори и учители от цялата страна, които приемат за своя мисия качественото и модерно образование и вярват, че доброто обучение е съчетание от страст за знания и използване на съвременни иновативни практики.

  • 21.11.2018
  • 21.11.2018
  • 21.11.2018

Лектори на събитието бяха визионери с дългогодишна практика в образователната система, които не са просто част от промяната, а са нейни създатели, както и водещи лидери от областта на дигиталното образование със силно изразено отношение към образованието, търсещи позитивната промяна сега.

Участниците в конференцията споделиха реално приложими идеи и начини за преподаване и общуване с учениците, както и работещи решения за справяне с предизвикателствата пред учителите днес.

Убедени сме и се стараем ежедневно ЧНГ „Ерих Кестнер“ да бъде част от училищата, които реално променят образованието в България към по-добро. Точно затова нашият екип не спира да се усъвършенства и да надгражда опита и знанията си постоянно.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм