logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

  • 06.12.2017 - 001
  • 06.12.2017 - 002
  • 06.12.2017 - 002

Директорката на детската градина г-жа Милева, директорът на основното училище г-н Павлов и директорката на гимназията г-жа Василева взеха участие в V. Национална педагогическа конференция на Фондация „Кузманов“ на тема „Иновативно образование“, която се състоя от 24.11. до 26.11.2017 г. в гр. Банско.

Директорите имаха възможността да чуят редица доклади за прилагането на иновативни подходи в преподаването, въвеждането на иновации в обучението по различни предмети, както и за аспекти на приобщаващото образование.

Г-жа Василева изнесе два доклада. Първият, за образователната система в Германия и за директорския курс в Германия, не беше предвиден в програмата и предизвика голям интерес сред участниците в конференцията. Вторият доклад беше по темата на конференцията. В него г-жа Василева представи Частна немска гимназия „Ерих Кестнер“ като иновативно училище и разясни методиката и организацията на проектната седмица.

Участието в конференцията беше своеобразен тимбилдинг за тримата директори на Частни немски училища „Ерих Кестнер“.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм