logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Директорите на детската градина, на основното училище и на гимназията – г-жа Милева, г-н Павлов и г-жа Василева взеха участие в IV Национална Педагогическа конференция на Фондация "Кузманов", която се проведе в периода 2-4.12.2016г., в гр. Банско.

Тема на конференцията бяха дейностите, които се извършват в учебните заведения в контекста на новия закон за Предучилищното и училищното образование. Г-жа Василева изнесе доклад с презентация на тема“Работа по проекти като метод за обучение – теория и практика“ , онагледявайки теорията с примери от преподавателската си практиката в ЧНГ „Ерих Кестнер“.

Докладите , изнесени от представители на детски градини, училища, неправителствени организации и други заинтересовани лица за българското образование, дадоха възможност за запознаване с добри и работещи педагогически практики и за обмяна на опит.

Цялата конференция се излъчваше и он-лайн, а докладите ще намерят място в специален сборник.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм