logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Преподавателите в начален етап на ЧОУ „ Ерих Кестнер“ сме част от учителите, които внедряват системата JUMP Math в началните класове. JUMP Math /Junior Undiscovered Math Prodigies/ е система за преподаване на математика, която има за цел да развива потенциала на всяко дете. Неин автор е Джон Майтън – преподавател по математика в Университета на Торонто. Институтът за прогресивно образование въвежда тази система в България и осигурява нашата подготовка и необходимите учебни материали.

От опита, който натрупахме и систематизирахме в нашето методическо обединение, забелязваме положителна промяна в мотивацията и отчитаме нови резултати: учениците са по-активни в часовете по математика, стремят се към изява, усвояват учебния материал по-лесно, радват се на успехите си. Това ни дава самочувствие да продължим.

Системата JUMP Math е интересна и много вълнуваща за учениците. Предлага иновативни методи на преподаване и оценка. Процесът на усвояване на най-доброто от тази система ще продължи и в бъдеще в нашето училище.

Андрияна Христова, Лили Тончева, Емилия Александрова, Марияна Якимова

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм