logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Алеко е прекрасно възпитано и образовано българче, което е родено и живее в Република Австрия, гр. Виена. Той е в ІV клас на „Öffentliche Volksschule” Wien. Говори, но не пише на български език, просто защото не е обучаван в системна училищна структура.

По желание и вътрешно убеждение, семейството ще се установи в България и от есента на 2014 г. Алеко ще бъде (с надлежното разрешение на МОН и РИО гр. София) ученик в „Ерих Кестнер”. Той ще бъде обучаван по предметите от лицензирания учебен план. Подготовката за това вече се реализира със съдействието на Лили Тончева – учител с опит в работата с деца билингви. Двуразова седмична интернет връзка е пътят за дистанционно виртуално обучение – запознаване с нов материал, последван от проверка, контрол и нови указания. Надяваме се всичко това да допринесе за безпроблемното интегриране на Алеко в образователната среда на нашето училище.

Успех, Алеко!

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм