logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Съвпадение или не, случайно или премислено, но твърдо по вътрешно убеждение, в рамките само на два дни двама бивши наши възпитаници спомогнаха за ориентирането на близки семейства да запишат своите деца в І клас за предстоящата 2014 / 2015 г.

Марк Марков – възпитаник на „Ерих Кестнер” от първия випуск І клас на учебната 1996 / 1997 г. и от няколко години дипломиран психолог - препоръча и успя да убеди родителите на малкия Кубрат да бъде наш възпитаник в І-ви клас.

Анастасия Меракова – до VІІІ-ми клас ученичка в нашето училище, а от няколко години ученичка в Американския колеж, насочи желанията и стремежите за образование на своя по-малък брат Теодор и от есента на 2014 г. той ще бъде в ученическите редици на „Ерих Кестнер”.

С тази неоценима помощ на нашите бивши ученици броят на бъдещите първокласници „застрашително” се ориентира около цифрата 20. Всяко едно от семействата на тези деца има своите основания да повери обучението и възпитанието им в ръцете на отличен училищен екип - Лили Тончева и Милена Георгиева.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм