logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

  • Яна Бужанин – 7 клас
  • Кирил Топалов – 2 клас
  • Йоана Сталянова – 1 клас
  • Екатерина Кирилова и Калина Баткова

Началните учители в ЧОУ „Ерих Кестнер” работиха по проект, наречен „Нашият живот”, организиран във връзка с годишнината от създаването на училището. Идеята: „Нашият живот” с неговото многообразие да повдигне въпроси, свързани с училищния живот, мечтите на децата, желанията и амбициите им, да стимулира израстването на детската личност. Проектът даде шанс на всяко инициативно дете да се включи в конкурса. Участниците сами избраха какъв проблем да засегнат. Те изразиха своята активна гражданска позиция, което е стъпка в тяхното личностно усъвършенстване.

 

В конкурса за детска рисунка се включиха общо 45 деца от подготвителна група до 7 клас. Жури от началните учители и декоратора на училището определи най-добрите.

 

На първо място са класирани рисунките на двама ученика – Яна Бужанин от 7 клас и Кирил Топалов от 2 клас.

 

На второ мястоИвайло Колев – от 3 клас и Гергана Пенчева – от 5 клас.

 

На трето мястоЙоана Сталянова – от 1 клас и Екатерина Кирилова и Калина Баткова – от 5 клас.

 

В конкурса за написване на стихотворение, есе или съчинение се включиха 16 деца. Най-активни бяха учениците от 3, 4 и 7 клас.

 

Всяка от детските творби се отличава със свой дух, идея и оригиналност. Затова публикуваме най-добрите, без да ги класираме. Нека всеки избере това, което най-много му харесва.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм