logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Частни немски училища “Ерих Кестнер” организират литературен конкурс, посветен на 110-годишнината от рождението на Ерих Кестнер.

 

В конкурса могат да участват ученици в две възрастови групи: от 1. до 4. клас и от 5. до 12. клас от цялата страна със стихотворения, разкази и есета, написани на български или немски език.

 

Художествените текстове – до четири страници, трябва да се изпратят до 31.01.2009 г. на училищния електронен адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на адрес София 1336, ж. к. Люлин 6, ул. “Полковник Никола Попов”.

 

Авторите на най-добрите литературни произведения в трите направления ще получат парична награда, а творбите им ще бъдат публикувани в юбилейния сборник на училището.

 

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 23.02.2009 г., рождения ден на Ерих Кестнер, на сайта на училището www.eks-bg.eu.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм