logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

На официална церемония в зала „Кеплер“ на ЦУМ, учениците от Випуск 2022 получиха своите дипломи за завършено средно образование и DSD.

Водещ на празника бе г-жа Жана Калоянова, а удостоверенията връчи директорът на ЧНГ „Ерих Кестнер“ г-жа Лидия Василева. Тя отправи приветствие към випуска, техните учители, родителите и гостите в залата и отново поздрави всички за отличната работа, постигнатите високи резултати и пожела „На добър час!“.

  • 27.06.2022
  • 27.06.2022
  • 27.06.2022
  • 27.06.2022

На свой ред, от името на родителите, г-жа Близнакова и г-н Кръстев също поздравиха присъстващите. Те не скриха своята благодарност за професионализма и отдадеността на екипа на ЧНУ „Ерих Кестнер“, за индивидуалния подход към всеки ученик, за постигнатите от децата резултати.  

Най-развълнувани, разбира се, бяха абитуриентите, които освен своите дипломи, получиха и книги като подарък от училището.

За своите високи постижения, допълнителни подаръци, отново книги, получиха:

Кристиян Николов и Ивайла Андреева за най-висок успех от дипломата;

Ивайла Андреева за най-висок успех от двата ДЗИ;

Тина Близнакова, Борислав Тодоров, Ивайла Андреева и Кристиян Николов за отличния си успех на ДЗИ по Английски език.

Церемонията завърши с музикален поздрав от второкласничката Сияна Димитрова, който остави присъстващите с усмивки и добро настроение до края на събитието.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм