logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

С много емоции във всички полюси Частни немски училища „Ерих Кестнер“ изпратиха абитуриентите от Випуск 2021. Носталгия по прекрасните споделени моменти, усмивки от задоволство за добре свършената работа и многобройните успехи, както и трепетно очакване за новото начало, което предстои за ученици и учители, се усещаха в двора на основното училище, където по традиция се отбелязва завършването на учебната година.

  • 18.05.2021
  • 18.05.2021
  • 18.05.2021
  • 18.05.2021
  • 18.05.2021
  • 18.05.2021
  • 18.05.2021

Красивите абитуриенти се събраха на естрадата, за да благодарят на своите учители и ръководството на училището за положените усилия, за всеотдайността и подкрепата през годините на тяхното обучение.

Очарователната Калина Александрова бе водеща на празника. Тя откри церемонията по изпращане с помощта на четвъртокласниците, които поздравиха дванайсетокласниците с песента “Обичам те, Родино“. Госпожа Лидия Василева, директор на Частни немски училища „Ерих Кестнер“, поздрави випуска и връчи Немските езикови дипломи. Последва музикален поздрав с „Песничка за доброто“, изпълнена от бъдещата първокласничка Сияна Димитрова. Абитуриентите бяха поздравени и от своята класна ръководителка госпожа Сиса Чанева.

Благодарствена реч към учителите, ръководството на училището и съучениците си изнесе и Кристиян Русев от XII клас. В словото, с което трогна всички присъстващи, той изтъкна невероятната атмосфера в ЧНУ „Ерих Кестнер“, всеотдайността, индивидуалния подход и професионализма на преподавателския екип, безценната подкрепа на ръководството, търпението и грижите на класния ръководител към учениците от випуска. Кристиян не пропусна да отбележи и незабравимите моменти, които са имали заедно съучениците, тяхната индивидуалност и уникалност, допринесли за богатството от емоции и преживявания, които Випуск 2021 ще пази като скъпи спомени.

С много артистизъм четвъртокласниците изпълниха немската песен „Keine Ahnung“, с което празникът завърши.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм