logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

На 9 май Частно основно училище „Ерих Кестнер“ навършва 24 години. Макар и обстоятелствата да налагат да отбележим повода пред компютърните монитори, ръководството, преподавателският екип и учениците на училището продължават да гледат устремени към своята четвъртвековна годишнина.

  • 08.05.2020

Многобройни са успехите, доказали във времето високото качество на образованието, професионализма на учителите и мотивацията на учениците на ЧОУ „Ерих Кестнер“. Тяхната методична и целеустремена работа, подкрепена от изключителната отдаденост на първия и досегашен директор на училището – Прокоп Павлов, продължава да затвърждава лидерските позиции на учебното заведение у нас и да прославя името му на водещ образователен център и по света. Ценим искрено всяко успешно представяне на олимпиада, спортно състезание или международна образователна надпревара, но радвайки се, ние осъзнаваме, че те носят със себе си и голямата отговорност да си посланик на името ЧОУ „Ерих Кестнер“. Последните месеци на изпитания са доказателство имено за това – в сложната ситуация, принудила почти целият свят буквално да спре, ние продължихме. Единни, работливи и мотивирани, учители и ученици не спряха да надграждат, да усвояват нови знания, да творят, доказвайки, че заедно могат да се изправят смело пред всяко предизвикателство!

Именно тези високи стандарти залагат и управителите на „Зонтакс“ ООД, когато през 1996 година създават ЧНУ „Ерих Кестнер“. Това са и най-важните ценности на образователния комплекс, които остават непреходни през годините, за да бранят отличната репутация на училищата, екипа, учениците и ръководството на „Ерих Кестнер“.

Ще пристъпим към 25-ата си годишнина с високо вдигнати глави, още по-уверени, че големите ни успехи тепърва предстоят, защото с нас винаги ще бъдат отлични професионалисти, талантливи деца и подкрепящи родители!

Честит празник!

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм