logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

С усмивки и много ентусиазъм бе дадено началото на новата учебна 2019/2020 година в Частни немски училища „Ерих Кестнер“.

  • 13.09.2019

Рано сутринта на 9 септември приповдигнатото настроение на учители, ученици и родители изпълни училищния двор. Както винаги, най-голямо бе вълнението на първокласниците, които предадоха своите емоции на присъстващите като ги поздравиха със запомняща се празнична програма и превърнаха откриването на учебната година в незабравим спомен както за себе си, така и за многобройните гости на тържеството.

Директорът на основното училище Прокоп Павлов и директорът на гимназията Лидия Василева отправиха приветствия към присъстващите. Те подчертаха в своите изказвания постигнатите от учениците и педагогическия екип успехи, след което връчиха на отличилите се ученици Немска езикова диплома – ниво B1 и Първи сертификат на Кеймбридж.

В своето слово госпожа Василева припомни високите резултати на зрелостниците от Випуск 2019 на проведените матури и отбеляза, че за Частна немска гимназия „Ерих Кестнер“ новата учебна година е юбилейна – двадесета.

Кулминацията на емоционалното тържество бе училищният звънец, който призова любознателните ученици в празнично украсените класни стаи.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм