logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

За поредна година балът на абитуриентите от Випуск 2019 на Частна немска гимназия "Ерих Кестнер" премина като едно незабравимо и весело преживяване.

  • 28.05.2019

Зрелостниците избраха празненството да започне с фотосесия пред Народния театър, след което се отправиха към хотел-ресторант "Езерото". Там те по традиция посрещнаха своите гости  - преподавателите от гимназията. След многобройни снимки, които ще останат за спомен и на абитуриентите, и на техните учители, балът продължи с много смях,музикални поздрави и танци.

Абитуриентът Милен Генов допринесе за веселата атмосфера като организира гласуване за крал и кралица на вечерта. Безапелационно короната грабна Анелия Антова, която на свой ред посочи Милен за крал.

Приятната обстановка и вкусното меню също подсилиха усещането за тази специална и запомняща се вечер за Випуск 2019.

Накрая абитуриенти и учители се разделиха с пожелания за бъдещи успехи, сбъднати мечти и разбира се – с обещания за нови скорошни срещи.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм