logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

С емоционално музикално изпълнение и рецитал на авторско стихотворение малките таланти от група Пинокио на ЧДГ „Ерих Кестнер“ впечатлиха присъстващите на празника Благовещение, който по традиция организират от Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Прекрасният християнски празник и тази година събра екипа на лечебното заведение с над 500 семейства, чиято най-съкровена мечта – да станат родители, е сбъдната именно в клиниката.   

  • 26.03.2019
  • 26.03.2019
  • 26.03.2019
  • 26.03.2019

Концертът на мъниците от детската градина, посветен на надеждата и доброто, предизвика бурните овации на всички гости. Искрени усмивки грейнаха на лицата на присъстващите и при представянето на авторския стих, с който част от възпитаниците на ЧДГ „Ерих Кестнер“, родени в клиниката, отправиха своята благодарност към екипа й.  

Денят приключи като истинска алея на радостта, каквото бе и мотото на тазгодишното честване. Малки и големи се забавляваха с многобройни изненади и игри, похапваха захарен памук и бяха зарадвани с подаръци от организаторите.

А ето и стихотворението на нашите мъници, посветено на екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев“:

Имам чудните очи на мама

Смелостта ми като татковата е голяма!

Ах, на баба мъничкото зрънце,

Ах на дядо ранобудно слънце!

Аз за тях съм чакана Надежда,

Свиден дар от хората във белите одежди!

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм