logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Отново имаме повод да се гордеем с нашите ученици и съученици. Десетокласниците Мария Кръстева и Венелин Михайлов бяха допуснати до участие в областния кръг на олимпиадата по немски език и постигнаха много добри резултати. Мария се класира сред най-добрите 15 участника и по този начин представи успешно нашето училище, учителите си и себе си. Мария ни представи и на Олимпиадата на Службата за педагогически обмен към Посолството на Федерална Република Германия с темата: „Партньорската роля на Германия в областта на средното и висше образование в България през 21-и век” и беше поканена да представи своята работа. Ние поздравяваме Мария с този успех и й пожелаваме следващи такива.

 

Тази олимпиада се организира всяка година от Службата за педагогически обмен на Германия за учениците от 10 клас на PASCH-училищата и дава изключителни възможности и шансове на десетокласниците да спечелят стипендия и в рамките на три или четири седмици да пътуват в Германия в международна група. Пожелаваме на бъдещите десетокласници успех на олимпиадата следващата година!

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм