logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

За пореден път учениците от училище „Ерих Кестнер“ се представиха отлично на лингвистичното кенгуру по немски език.

 

За постигнатите високи успехи на областния кръг бяха наградени с книги следните гимназисти: Никол Николова от 8. клас /195 точки/, Мария Кръстева от 9. клас /175 точки/ и Борис Дончев от 11. клас /175 точки/. С най-висок резултат бяха осмокласниците – седем човека бяха отличени с грамоти, сред които и Кристиян Тасин, който учи немски за първа година и е събрал 165 точки. Грамоти получиха и редица ученици от 10. и 11. клас.

 

Четири деца от основното училище са се класирали с пълен брой точки – 200. Най-добре представилите се бяха наградени с книги. Това са: Борис Георгиев, Ивона Николова и Йоана Сталянова от 3. клас, Борис Делев от 4. клас, Мирела Каракашева от 5. клас, Анне-Лизе Ахамер и Савина Цветанова от 6. клас, Анастасия Меракова и Елизабет Гугова от 7. клас. Още 43 деца от 3. до 7. клас, получили по 190 и повече точки, бяха удостоени с грамоти.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм