logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Ha първото билингвално състезание в България, олимпиадата по английски и немски език, гимназия „Ерих Кестнер” се представи достойно. На националния кръг в Стара Загора нашето училище представяха Снежана Циканделова от 11м клас и Елена Златарева от 10а. Очакваме с нетърпение резултатите, макар и да не се съмняваме в успеха на нашите момичета.

 

Между дванадесетте най-добри в страната на конкурса по немски, организиран от DAAD се нареди Йоана Спасова от 11м клас. Призът на нашата възпитаничка са три седмици по обмен в Германия през лятната ваканция на сметка на фондацията.

 

До националния кръг на олимпиадата по немски, организирана от Министерството на образованието достигна Александър Тотев от 8а клас. Той ще се проведе на 13ти този месец в Монтана. Стискаме палци.

 

Национално ниво на олимпиадата по немски, организирана от Гьоте-институт достигнаха и Виктория Македонска от 8а, Йоана Спасова от 11м и Александър Петров от 10а. На 17 май те ще защитават репутацията на нашето училище на интервю в института "Гьоте". Късмет!

 

До последния кръг на състезанието по творческо писане на немски стигнаха Мирела Маринчева от 10а и Александър Петров от същия клас. Очакваме резултатите.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм