logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Службата за педагогически обмен на Германия награди Теодора Калоянова и Бойко-Александър Ортнер със стипендии, които им дават право да участват в едноседмичната програма “Deutschland online erleben”. Тя ще се проведе през юли и август, а в нея ученици от цял свят ще могат да обменят знания и идеи по актуални теми в Германия.

  • images

Тази възможност Бойко-Александър и Теодора получиха, благодарение на отличното си представяне на състезанията на Консултантския отдел за немски език в България. Припомняме, че преди седмица Бойко-Александър Ортнер се класира за националния кръг на олимпиадата по немски език и националния финал на международния проект „Четящите“, а в края на миналата учебна година Теодора Калоянова бе наградена за съчинението си в Националното състезание по немски език, организирано от Службата за педагогически обмен на Германия.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм