logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Отлично представяне на учениците от ЧОУ „Ерих Кестнер“ на поредното издание на Националното състезание „Таралеж“, което се проведе през изминалата учебна година.

  • 08.09.2021
  • 08.09.2021

Малчуганите ни показаха знания и умения, достойни за медали и грамоти от надпреварата. Максимален брой точки получиха Дарина Лазарова и Аглика Въчева, които вече са второкласнички. Техен класен ръководител е Теменужка Илиева. С такъв успех се увенчаха и Виктор Георгиев, Александър Райков, Михаил Михайлов, Катерина Димитрова, Мартин Илиев и Алекс Николов от трети клас с ръководител Андриана Христова.

Рецептата за успешно представяне на учениците отново се оказа тяхната упоритост и желание да трупат нови знания, допълнени от всеотдайността и безупречната работа на учителите. Вярваме, че и тази учебна година ще има още много поводи за гордост, затова им пожелаваме да бъдат все така устремени и успешни!

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм