logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Теодора Калоянова от 9. клас ще бъде сред наградените ученици, взели участие в Националното състезание по немски език, организирано от Службата за педагогически обмен на Германия. Състезанието се проведе в края на месец май и в него премериха сили деветокласници от всички DSD-училища в България. Те имаха задачата да напишат съчинение на тема „Ако утре коронавирусът изчезне, ти какво ще правиш?“ като свържат по оригинален начин текста с подходяща снимка или колаж.

  • 17.06.2021

Работата на Теодора бе избрана от журито и я нарежда сред петте ученици от България, които ще получат отличия. Освен това, Теодора ще участва и в интервю през месец март 2022г., в което, заедно с други ученици, ще има възможност да се бори за получаване на стипендия на Службата за педагогически обмен на Германия през лятото на 2022 г.

Уверени сме, че Теди ще положи всички усилия, за да бъде перфектно подготвена за следващите етапи от надпреварата. Успех!

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм