logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Олег Димов от 12. клас на Частна немска гимназия „Ерих Кестнер“ спечели пълна стипендия на Немската служба за академичен обмен за следване на право в Германия.

Постижението на Олег е изключително не само поради факта, че отпускането на подобни стипендии изисква безупречни знания и подготовка, но и заради това, че учениците от България, които получават подобен шанс, са единици.

  • 22.04.2021

Немската служба за академичен обмен отпуска стипендии, за които се конкурират учениците от 26 езикови гимназии в нашата страна, в които се държи изпитът за DSD II.

С успеха на Олег Димов ЧНГ "Ерих Кестнер" отново доказва отличното ниво на подготовка, високата педагогическа експертиза и мотивацията, които учителите предават на учениците, за да превърнат упорития им труд в заслужени успехи.

Олег е поредният ученик от гимназията, спечелил стипендията. Освен него, това са още:

Мария Иванова от випуск 2017

Екатерина Латинова от випуск 2018

Анелия Антова от випуск 2019

Олег Димов от випуск 2021

Целият екип на ЧНУ „Ерих Кестнер“ поздравява Олег за поредния му успех, който е най-голямата радост и за неговите преподаватели! Сигурни сме, че името му и занапред ще се свързва с все по-високи академични и професионални постижения!

Снимка: Архив

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм