logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Поредна благодарност за високия професионализъм и отдаденост в работата получиха ръководството и екипът на ЧОУ „Ерих Кестнер“.

С писмо г-жа Антоането Попова, майка на ученик в 7.клас, изказа своите изключителни впечатления и огромни благодарности за това, че постоянният и упорит труд на учителите и мотивацията, с която заредиха учениците, допринесоха за отличното представяне на седмокласниците на матурите.

Ето и целият текст на писмото на г-жа Попова:

Здравейте, хер Павлов и фрау Цвети,

Искам да изкажа огромна благодарност за непресъхващия ентусиазъм, усиления труд и високите изисквания към Вашите ученици и наши деца.

Заслужени благодарности трябва да отдадем на постоянството и педантичността на г-жа  Ж. Маринова и г-жа А. Илиева. Освен това и на целия преподавателски състав: фрау Лидия, мисис Алина, г-жа Петрова, г-жа Чергарска, г-жа Костова, г-н Хераков, фрау Плами, фрау Люси и фрау Ели, които им създадоха една богата обща култура и повишиха коефициента им на интелигентност.

Страхотните резултати само доказват колко Вашите ученици знаят и колко добре ще са подготвени за следващия етап от живота им. Оценките сами по себе си отразяват задълбочените им познания, но и това, че те са вече начетени, грамотни и владеят чужди езици /немски и английски език на ниво В1/.

На добър и щастлив път, скъпи ученици! Много успехи и сбъднати мечти!

Антоанета Попова

И ние благодарим на всички родители за подкрепата! Благодарим Ви, че както нас осъзнавате, че образованието е процес, в който учители, ученици и родители трябва да вървят обединени, за да имат децата ни успехи във всяко начинание!

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм