logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Отличен е средният успех на седмокласниците от ЧОУ „Ерих Кестнер“ за изминалата учебна година. Независимо от новата среда, в която трябваше да се подготвят, учениците и техните учители се трудиха упорито, изпълнени с мотивация за успех, благодарение на което преодоляха многобройните предизвикателства и постигнаха блестящи резултати.

  • images

По отделните предмети седмокласниците имат среден успех както следва: БЕЛ – 5.71, Немски език – 5.64, Математика – 5.64, Информационни технологии – 5.50, История – 5.93, География – 5.71, Биология – 5.86, Физика – 5.71, Химия – 5.57, Технологии и предприемачество – 5.50, Английски език – 5.79, Музика – 6.00, Изобразително изкуство – 5.86, Физическо възпитание и спорт – 5.93.

Страхотни са техните постижения и от НВО. Среден успех на учениците от изпита по БЕЛ – 80.14 точки при среден успех за страната 51.06 точки. 69.86 точки пък е резултатът от изпита по математика, докато средният за страната е едва 36.33 точки.

Благодарим на прекрасните ни ученици за това, че със своите борбеност и старание за пореден път защитиха отличната репутация на ЧОУ „Ерих Кестнер“ и неговия преподавателски и ръководен екип. Благодарности и за родителите, чиито подкрепа и съдействие се оказаха ключов фактор за успешния финал на годината.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм