logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Учителят по немски език от Частна немска гимназия „Ерих Кестнер“ Жана Калоянова е удостоена с наградата „Неофит Рилски“. Заради изключителната си отдаденост към работата и учениците си и невероятния си професионализъм, г-жа Калоянова беше номинирана от директора на гимназията Лидия Василева и заслужено получава най-високото отличие в образователната сфера у нас.

  • 22.05.2020

Почетното отличие-грамота се присъжда ежегодно от Министерството на образованието и науката по повод  Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост – 24 май. С него се награждават изявени педагогически специалисти, които с работата си допринасят за развитието на образованието и просветната дейност в България.

Именно такъв учител е и Жана Калоянова. С дългогодишната си дейност тя непрестанно подпомага развитието на своите ученици и допринася за прилагането на иновативни образователни подходи, добри практики и световни стандарти в учебния процес на гимназия „Ерих Кестнер“.

Гордеем се, че г-жа Калоянова е част от екипа на ЧНУ „Ерих Кестнер“ и че нейният професионализъм е оценен на най-високо ниво от Министерството на образованието и науката. Пожелаваме й да не губи искрата, с която предава знания, но и житейски уроци на своите ученици, и с която се впуска във всеки нов проект за развитието на децата, екипа и училището ни! 

Наградите „Неофит Рилски“ ще бъдат връчени на специална церемония в началото на новата учебна година. 

 

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм