logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Златен медал за България спечели второкласничката от ЧОУ „Ерих Кестнер“ Мая Дешева. Тя представи страната ни на международен турнир по кикбокс, който се проведе в гръцката столица Атина от 31 януари до 2 февруари.

  • 17.02.2020
  • 17.02.2020
  • 17.02.2020
  • 17.02.2020

Вторият повод за гордост, който Мая донесе както на страната ни, така и на своето училище, бе представянето й на Европейската купа по кикбокс, в която взеха участие 2200 състезатели от 39 страни. Въпреки силната конкуренция, Мая показа силен дух и блестящ спортен талант и успя да завоюва среброто. Със своите общо 71 медала, България бе категоричният победител в турнира, състоял се в Карловац, Хърватия, като организатори и треньори не пропуснаха да отчетат приноса на Мая за отличното представяне на отбора.

Целият екип и ръководството на ЧОУ „Ерих Кестнер“ е възхитен от успехите на малката шампионка, която е вдъхновяващ пример и за други наши възпитаници. Сред талантливите ни спортисти са още братът на Мая – петокласникът Боян, както и Мартин Радулов – карате, Ерик Попов – футбол, Боян Петков – фехтовка, Йоана Симеонова – голф. Всички те успешно съчетават учението с успехите в спорта.

Ние ги поздравяваме и им желаем да продължат да покоряват все по-високи върхове!

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм