logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Четвъртокласничката от ЧОУ „Ерих Кестнер“ Дария Назърска е победителят в Националния кръг на състезанието „Лингвистично кенгуру“. Той се проведе на 15 юни в 35 СЕУ „Добри Войников”.

  • images

С резултат от 165 точки и отлични познания по немски език Дария срази кoнкуренцията и заслужено зае първото място във възрастовата група 3-4 клас.

Припомняме, че трима ученици от ЧОУ „Ерих Кестнер“ преминаха успешно през регионалния кръг и заслужиха място сред най-добрите ученици от страната на националния етап от състезанието. Освен Дария, това бяха Анна Мария Петрова от шести клас и седмокласникът Бойко Ортнер.

Основна заслуга за добрата им подготовка по езика имат техните преподаватели Лидия Иванова и Цветослава Николаева, които с вълнение споделят радостта от успехите на своите ученици, но и не спират да ги мотивират да преодоляват препятствията, пред които се изправят по пътя на учението.

Награждаването на победителите в „Лингвистично кенгуру“ предстои в края на месец юни.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм