logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Трима ученици от ЧОУ „Ерих Кестнер“ се класираха за националния кръг на състезанието „Лингвистично кенгуру“. На регионалния кръг те се пребориха с изключителна конкуренция от цялата страна като показаха високите си познания по немски език.

  • images

От многобройните претенденти право да се явят на националния кръг от състезанието получиха: в категорията 3.- 4. клас – четвъртокласничката Дария Назърска, в категорията 5.-6. клас -  Анна Мария Петрова от шести клас, а във възрастовата граница 7.-8. клас – седмокласникът Бойко Ортнер.

Гордеем се с постиженията им до момента и вярваме, че ще постигат нови значими победи в следващия етап на състезанието. Поздравления безспорно заслужават и преподавателите им по немски език Лидия Иванова и Цветослава Николаева, които неуморно и с творческо вдъхновение подготвят учениците за поредното предизвикателство.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм