logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

За поредна година ученик от ЧНГ „Ерих Кестнер“ е сред  победителите на Олимпиадата по немски език, организирана от Немската служба за педагогически обмен и от Немското посолство в България.

Както ви съобщихме, в началото на месец март Антон Антов от 10. клас  беше поканен на интервю за участие във втория кръг на състезанието. Благодарение на блестящото си представяне, той заслужено спечели място сред лауреатите. Победата му донесе участие в специална триседмична програма, която ще се проведе през лятото в град Кобург, Бавария, и включва екскурзия до Берлин.

Посолството на Федерална Република Германия отправи специални благодарности както към Антон за неговата убедителна работа по разработката „Истории на света – свят на истории“ и за убедителното представяне на проекта, така и към неговите учители по немски език за отличната му подготовка.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм