logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Висока оценка получиха десетокласниците от Частна немска гимназия „Ерих Кестнер“ за участието си в ученическия конкурс на Немската централа за политическо образование. Припомняме, че възпитаниците ни са единствените чужденци, допуснати до участие в състезанието, което се организира само за ученици в Германия.

  • 9.03.2019

Проектът им “Спаси Пирин” беше високо оценен измежду 2552 работи, изготвени от над 50 000 участници от Германия. Ръководител на десетокласниците бе господин Йорг Каснер.

С общи усилия гимназистите ни създадоха видео проект, който разглежда сериозния проблем дали да бъде построен втори кабинков лифт в Банско, като изказаха и аргументираха своето мнение по въпроса.

Ръководителят на конкурса г-н Ламбертс изказа благодарност към нашите ученици и засвидетелства своето признание за изключителното им постижение.

За своето участие десетокласниците от Частна гимназия „Ерих Кестнер“ ще получат грамоти. Те ще бъдат раздадени официално от директора на гимназията г-жа Лидия Василева по време на Деня на отворените врати, който ще се проведе на 11 март 2019 г. от 14:00 ч.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм