logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

За поредна година всички дванадесетокласници от ЧНГ „Ерих Кестнер“ получиха Немска езикова диплома. Изпитът, който абитуриентите ни положиха в края на месец ноември 2018 г., по традиция включваше устна и писмена форма, като последната се проверява в Германия.

  • 03.03.2019

С огромно нетърпение най-големите ни ученици, заедно с техните учители Лидия Василева, Жана Калоянова и Йорг Каснер очакваха резултатите от препитването, което им осигури DSD II сертификати за владеене на немски език, признати в цял свят. След като оценките най-после бяха оповестени, възпитаниците на гимназия „Ерих Кестнер“ доказаха, че дългогодишната подготовка под ръководството доказани професионалисти в лицето на техните преподаватели носи най-високи резултати.

За пореден път сме горди да заключим, че високото ниво и отговорното отношение към подготвителния процес за най-важния изпит по немски език в гимназия „Ерих Кестнер“ са безотказната ни рецепта за успех, който дава на възпитаниците ни диплома, осигуряваща конкурентни шансове за реализация.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм