logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Нено Драгиев е поредният шампион в редиците на ЧНУ „Ерих Кестнер“. След бронзовия медал от Международния турнир по тенис на маса в гр. Ниш и сребърния, спечелен в Поморие, Нено ни донесе и златен медал от участието си в Републиканския шампионат, проведен на 16 и 17 юни в гр.Панагюрище.

  • 20.06.2018
  • 20.06.2018
  • 20.06.2018

Златото Нено извоюва заедно с партньора си Славомир Боянов от гр. Шумен, с когото участваха в състезанието за двойки. В индивидуалната надпревара нашият спортист се класира на трето място и се окичи с бронзов медал.

Тези забележителни резултати малкият талант постигна, благодарение на упоритостта  и огромния труд, който положи по време на многобройните тренировки през годината. За радост тази натовареност не му попречи да се справи и с уроците в училище и да завърши учебната година с отлични резултати.

Гордеем се с нашия ученик! Пожелаваме му прекрасно лято, много приключения и усмивки, които да го заредят с нова енергия за още по-големи постижения!

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм