logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Отличен успех на държавните зрелостни изпити постигнаха абитуриентите от випуск 2018 на Частна немска гимназия „Ерих Кестнер“. Средното постижение на осемнайсетте ни възпитаници е Отличен 5.51, като в него влизат получените оценки от всички държани матури.

По Български език и литература средноаритметичното постижение на абитуриентите ни е Много добър 5.25. С най-добър резултат е Мария Иванова. Тя показа блестящи знания, които проверяващите оцениха с 5.99. Отличен 6.00 пък е най-добрата оценка, изкарана от наш ученик на матурата по Английски език. Заслужи я Анна-Виктория Петрова. Средноаритметичното постижение на випуска на матурата по английски е Отличен 5.61.

5.38 е средната оценка на възпитаниците ни на Държавния зрелостен изпит по Немски език. Мария Иванова отново е с най-добрия резултат – Отличен 5.99, което я прави и първенец по общ среден успех след положените матури сред зрелостниците на ЧНГ „Ерих Кестнер“.

Анне-Лизе Ахаммер избра като втори задължителен предмет за явяване на матура Биология и здравно образование и също постигна отличен резултат – 5.81.

Отличните постижения на Випуск 2018 са плод както на целенасочената и упорита работа на учениците през годините, така и на отдадеността и ефективните методи на преподаване на педагогическия екип на ЧНГ „Ерих Кестнер“.

Поздравяваме всички и вярваме в още по-големите им бъдещи успехи!

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм