logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Завършиха традиционните ученически игри в София. И тази година активно участие в тях взеха спортистите от ЧОУ „Ерих Кестнер“, които се представиха достойно.

  • 20.05.2018
  • 20.05.2018

На районното първенство нашите възпитаници взеха участие в състезанията по баскетбол, в които момчетата завоюваха второ място, а момичетата се класираха трети.

Отборът на момчетата от ЧОУ „Ерих Кестнер“ бе най-добрият в състезанията по тенис на маса и заслужено завоюва първото място, което му осигури и правото да продължи към градското първенство. Там учениците ни отново бяха сред най-добрите и след оспорвано състезание се класираха на почетното трето място. Трети в индивидуалните надпревари се класира и Алекс Цветанов от 6. клас.

Активното участие и престижното класиране на нашите спортисти са пореден повод за гордост! Пожелаваме им и занапред да продължават да се представят достойно не само на спортния терен, а и извън него!

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм