logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Четирима ученици от ЧОУ „Ерих Кестнер“ се класираха за националния кръг на състезанието „Лингвистично кенгуру“. На регионалния кръг на надпреварата, който се проведе през месец март, те се пребориха с изключителна конкуренция от цялата страна, като показаха високите си познания по немски език. В категорията 3.- 4. клас от общо 122-ма участници право да се явят на последния кръг от състезанието получиха Дария Назърска от трети клас, Никола Димитров, Томи Ангелов и Иван Димитров от четвърти клас.

Интересът на учениците от ЧОУ “Ерих Кестнер“ към лингвистичното състезание е огромен, което ги мотивира всеки път да показват отлични резултати, а на нас дава повод за гордост с четиримата ни възпитаници, които продължават напред в тазгодишното издание.

През месец юни Дария, Никола, Томи и Иван ще се състезават с още 18 ученици за призовите места. Гордеем се с постиженията им до момента и вярваме, че ще постигат нови значими победи и занапред. Поздравяваме и преподавателите им по немски език Лидия Иванова и Милена Георгиева, които неуморно и с творческа енергия подготвят учениците за поредното предизвикателство.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм