logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

22.11.2011 - 001

Футболният отбор на Гимназия „Ерих Кестнер“ зае почетното четвърто място в Международния турнир в зала, който се проведе на 19 ноември в Спортен център „Орландовци“. Нашите момчета участват за втори път в състезанието, организирано от Футболния клуб на австрийците, живеещи в България. В него на общо основание се бориха за победата юноши срещу мъже, разпределени в две групи от по пет отбора. Участваха също представители на дома за деца в неравностойно положение към австрийската фондация „Конкордия“, както и отбора на Австрийското посолство.

Турнирът започна с една зашеметяваща победа на нашите футболисти с 3:0 срещу отбора на организаторите и мина през победи от 2:1, 5:0 и 1:0 срещу останалите 4 съперници от нашата група. С тези резултати момчетата ни станаха първи в групата, но кръстосаният финал, на който те срещнаха станалия втори от другата група мъжки отбор на „Номади 2“ ни изигра лоша шега. Нашите деца бяха вече уморени, а част от участниците ни трябваше да си тръгнат по „семейни причини“. Въпреки това те се бориха с огромна енергия докрай и заеха в достойна битка почетното четвърто място.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм