logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

03.12.2010 - 001

 

Сборен отбор на ученици от втори и трети клас на Частно основно училище „Ерих Кестнер” взе участие в проведения на 27 ноември турнир по футбол, организиран по Оперативно програма „Развитие на човешките ресурси”, проект „Децата в образованието и обществото”. Състезанието се проведе в зала „Спортна София 2000”. Нашият тим зае престижното второ място в съревнование със 7 отбора – представители на различни столични училища, и беше отличен с грамота. Да честитим победата на Митко, Боби и Иван от втори клас, и Пепи, Мартин, Калоян, Иво, Боби и Зън – от трети клас, показали че в нашето училище не само се учи, но и се спортува сериозно!

 

Само дни преди това сборен отбор от Гимназия „Ерих Кестнер” стана трети в турнира на аматьорски отбори, организиран от посолството на Австрия в София. Нашите момчета - Калоян, Кирил, Борис и Юлиан от 11. клас, Дончо от 12. клас и Боби от 10. клас спечелиха ваучер за вечеря в ресторант. Турнирът се проведе на закритото игрище в „Драгалевци”. В него участваха 10 отбора.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм