logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Отново шампиони За втора поредна година нашият отбор спечели купата на шампиона в турнира по футбол на Софийските частни училища „ФутЗал”. Този път отмъкнахме и купата на „голмайстора”. Тя бе връчена на Доменик Аврамов от 9. клас за рекордните 13 точни попадения във вратата на противника. Изключителни успехи демонстрираха също деветокласникът Марсел Джабер – 8 гола и вратарят на отбора, Калоян Дерменджиев от 8. клас, който пък спаси 8 голови положения. По време на шампионата нашите момчета са вкарали общо 35 гола и водеха с огромна голова разлика противника.

 

На финалния мач, който нашите момчета спечелиха с 8:2, те играха особено динамично, окрилени от подкрепата на многобройните си фенове от 8. и 9. клас, този път с клакьорки, плакати и свирки, като на стадион. Най-труден за тях обаче, така споделиха победителите след срещата, е бил мачът със Софийската езикова гимназия, който те спечелиха с 5:3.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм