logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

С огромно нетърпение дванадесетокласниците от ЧНГ „Ерих Кестнер“ и техните учители Лидия Василева и Йорг Каснер очакваха резултатите от изпита за Немска Езикова диплома, които най-после бяха оповестени. Както винаги нашите ученици доказаха, че дългогодишната подготовка под ръководството на техните преподаватели е донесла най-високи резултати.

Нашите дванадесетокласници положиха в началото на декември 2016 г. изпита за Немска eзикова диплома и 100% издържаха както устния изпит, така и писмения, който се проверява в Германия. 86% от резултатите на отделните компоненти са на ниво С1, 14% - на ниво В2.

Фактите говорят убедително за това, на какво високо ниво и колко отговорно протича подготовката за най-важния изпит по немски език в гимназия „Ерих Кестнер“ и какви шансове получават нашите възпитаници с тази диплома, призната по цял свят.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм