logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Ян Анастасов от 7. клас успя да се пребори със сериозната конкуренция от няколко хиляди участници в областния кръг на олимпиадата по химия и опазване на околната среда, да се нареди сред 20-те най-добре представили се от цялата страна и бе допуснат за участие в националния кръг. Националният кръг на олимпиадата по химия се проведе в СОК „Камчия“ до гр. Варна на 18.03.2017 година. Домакините се представиха като отлични организатори, а Ян Анастасов не изневери на своята прецизност и успя да се пребори с поставените задачи, като се класира на 12-то място.

Успешно е представянето на Ян и в областния кръг на олимпиадата по физика, където получи от националната комисия 29,5 точки от максималните възможни 30 точки.

Поздравления за тези резултати, които са плод на системната и задълбочена работа на Ян по предметите химия и физика под компетентното ръководство на неговата преподавателка Десислава Чергарска.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм