logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

На 18.02. 2016 се проведе междинният кръг от десетото състезание по английски език на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България. От общо двадесет и седемте участника от гимназия „Ерих Кестнер“, четирима са се класирали за националния кръг на състезанието, който ще се проведе на 19.03.2016 в Благоевград. Класиралите са: Екатерина Латинова от XII клас с 64 точки, Катерина Бояджиева от XI клас с 68 точки, Мария Иванова от X клас с 67.5 точки, Мария Михова от VIII клас с 55 точки.

По време на общото събрание на Асоциацията на 18.03. и 19.03. ще се представят и резултатите от петото музикално-художествено състезание, в което също имаме участник от гимназията – Дилена Питова от X клас. Стискаме палци на класиралите се и им желаем успех на следващия кръг.

На всички останали участници благодарим за старанието, куража и най-вече за знанията, които показаха. Всеки един от тях ще получи диплома за участие от Асоциацията на Кеймбридж училищата.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм