logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

На 23.02.2016 г., когато се навършиха 117 години от рождението на Ерих Кестнер, тържествено бяха връчени наградите на победителите в конкурса за есе, посветен на 20-годишния юбилей на ЧНУ „Ерих Кестнер“. Прокоп Павлов, директор на основното училище, награди Борис Георгиев от 7. клас (първо място за есе на български език и първо място за есе на немски език), Виктория Самарджиева от 7. клас (второ място за есе на български език) и Десислава Панайотова (трето място за есе на български език и второ място за есе на немски език). Лидия Василева, директор на гимназията, връчи наградите на Мария Михова от 8. клас (първо място за есе на немски език), Борислава Алексова от 11. клас (първо място за есе на български език), Симонна Дамянова от 8. клас (второ място за есе на български език), Дилена Питова от 10. клас и Виктория Павлова от 11. клас (поощрителни награди за есета на български език). Награда получи и Татяна Славова, учител по немски език в ЧНГ „Ерих Кестнер“, за своето есе на тема „Колко щастлив е човек, когато прави другите щастливи!“.

Проведеният конкурс е доказателство, че в нашето училище има много творчески личности, които развиват таланта си в процеса на съвместната работа със своите преподаватели.

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм