logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

На 09.01.2016 г. се състоя общинският кръг на олимпиадата по английски език. Участие взеха ученици от всички класове на гимназията. От общо единадесет явили се, седем продължават за следващия кръг. С най-висок резултат е Мария-Богдана Асенова от ХII клас с 90 точки от максималните 100. На второ място е Анне-Лизе Ахаммер от Х клас с 88 точки, последвана от Мария Михова от VIII клас с 85 точки.

Останалите класирали се ученици са: Милен Генов от девети клас с 82 точки, Анелия Антова от IX клас със 76 точки, Екатерина Латинова от XII клас със 76 точки, Кристиян Николов от IX клас със 75 точки.

Другите участници в олимпиадата също се пребориха достойно с трудните текстове – Борислава Алексова от XI клас – 73 точки, Катерина Бояджиева от XI клас – 68,5 точки, Калина Далипова от IX клас с 68 точки и Виктория Павлова от XI клас с 45,5 точки.

Борислава от XI клас е с най-висок резултат на диктовката и есето – има присъдени максималните 30 точки, за което ще получи специална награда от Ръководството на училището по предложение на Педагогическия съвет.

Гордеем се с нашите гимназисти и им желаем успех и на следващия кръг!

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм